Meer resultaten voor koolzuursneeuwblusser

koolzuursneeuwblusser
Koolzuursneeuwblussers HooVos Brandbeveiliging.
Ze zijn vooral geschikt voor brandklasse B. Meer informatie over de verschillende brandklassen vindt je hier. Het grootste voordeel van een koolzuursneeuwblusser is dat de blusstof CO2 geen reststoffen achterlaat bij gebruik. CO2 kan daarom onder meer worden toegepast bij hoogwaardig elektronische apparatuur waar niet geblust mag worden met op water gebaseerde blusstoffen zoals sproeischuim. Toepassing hoogspanningsinstallaties computerruimten laboratoria grafische industrie keukens enz. Wij kunnen veel verschillende types koolzuursneeuwblussers leveren waaronder.
Koolzuursneeuwblusser Brandtotaal.
Geschikt voor brandklasse B. Het blusmiddel Kooldioxide CO is een kleur en reukloos natuurlijk gas en veroorzaakt als blusmiddel nauwelijks of geen nevenschade. CO is ongeveer 15 maal zwaarder dan lucht. Het blussende vermogen berust op het verdringen van minstens een kwart van het zuurstofgehalte van de lucht het zogenaamde verstikkende effect. onder druk staande vloeibare CO levert 500 liter vrijkomend kooldioxide gas op. CO is elektrisch niet geleidend doch dient men ten allen tijde bij hoogspanning voorzichtig te blijven. Dit blusmiddel is onbeperkt houdbaar.
Preventietips voor thuis.
Lees bij aanschaf het etiket. Hierop staat hoe de blusser te hanteren en waarvoor hij geschikt is. U heeft hiervoor geen tijd als het brand. Een koolzuursneeuw blusser is gevuld met een verstikkend blusgas koolstofdioxide oftewel CO 2. Het komt gasvormig uit de cilinder maar zit vloeibaar in de fles. Dit komt omdat de cilinder in feite een hogedrukcilinder is en gas onder druk van rond de 60 bar overgaat in een vloeistof. Door verandering in aggregatie als de blusstof in de buitenlucht komt koelt het enorm af en heeft het een temperatuur van 80 graden Celsius. Deze blusser is geschikt voor brandklasse B en elektrische apparatuur.
CO2-blusser koolzuurblusser 2kg met BENOR-label Brandblusser CO2 2kg Brandbeveiligingscenter.nl.
CO2-brandblusser 2 kg met BENOR-label koolzuursneeuwblusser. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Koop 5 voor 7350 per stuk. Koop 10 voor 7200 per stuk. Koop 15 voor 7000 per stuk. Koop 20 voor 6800 per stuk. Koop 25 voor 6670 per stuk. Deze CO2-brandblusser dient specifiek voor omgevingen met kostbare apparatuur elektrische installaties musea of grote keukens.
Koolzuursneeuwblusser 5 kilo de goedkoopste 5 kg Co2 brandblusser op Internet Welkom bij de Brandblusserexpert voor goedkope en prima kwaliteit brandblussers.
Controle Keerkleppen / Legionellapreventie. Koolzuursneeuwblusser 5 kilo de goedkoopste 5 kg Co2 brandblusser op Internet. van 136.50 voor 63.95. Huidige combinatie niet voorradig. Koolzuursneeuwblussers zijn schone brandblussers. Co2 koolzuurgas is een blusgas dat na een brandblussing geen schadelijke residuen achterlaat. Omdat Co2 niet elektrisch geleidend is kunt u een brand in een elektrische omgeving veilig blussen. De blussende werking van Co2 brandblussers berust op zuurstof verdrijving in de brandhaard.
Koolzuursneeuwblusser 2 kg C2S AllesBrandVeilig.
Ajax Koolzuursneeuwblusser 2 kg C2S. Ajax Koolzuursneeuwblusser 2 kg C2S. Koolzuursneeuwblusser geschikt voor brandklasse en eigenschappen. Uitgevoerd met stalen fles knijpventiel en speciale expansiekoker voor een. Geschikt voor toepassing in hoog-spanningsinstallaties. computerruimten laboratoria grafische industrie enz. De blusser bevat CO. De koolzuursneeuwblusser wordt geleverd met ophangbeugel voor wandmontage.
Brandschade beperken met de juiste blusmiddelen Nationale-Nederlanden.
Ook geschikt voor elektrische apparatuur. Niet geschikt voor personen. Sproeischuimblusser brandklasse A B met name geschikt voor vaste stoffen en vloeistoffen. Ook geschikt voor personen en elektrische apparatuur. Koolzuursneeuwblusser brandklasse B met name geschikt voor vloeistoffen. Ook geschikt voor elektrische apparatuur. Niet geschikt voor personen Het blusmiddel is 80 graden Celsius waardoor mensen er ernstige verwondingen door oplopen. Speciale vetbrandblussers geschikt voor vetbranden. Bereikbaarheid en onderhoud blusmiddelen. Brand grijpt razendsnel om zich heen. Het is dus van groot belang dat blusmiddelen goed bereikbaar en zichtbaar zijn. Bovendien moeten de middelen direct goed werken. Markeer de blusmiddelen met de hiervoor geldende pictogrammen. Voorkom dat blusmiddelen worden geblokkeerd door bijvoorbeeld opgeslagen spullen. Hang de blusmiddelen op de juiste plek.
Koolzuursneeuwblusser/CO2 Maro Brandbeveiliging.
veel gestelde vragen noodverlichting. brandwerende kozijnen en deuren. Kooldioxide blussers zijn geschikt voor brandklasse B en elektriciteit. vloeistof branden branden van elektrische apparatuur. Kooldioxide bekend als koolzuur wordt toegepast als koolzuursneeuw. Koolzuur is kleurloos reukloos geleid geen elektriciteit inert gas dat geschikt is om branden te blussen. Het blusmiddel wordt als vloeistof in de blusser opgeslagen onder een druk van 60 bar bij kamer temperatuur. Kooldioxide als blusstof in vloeibare vorm is waardeloos. De blusstof moet gasvormig zijn. De vloeibare kooldioxide moet uitzetten expanderen tot een gas. Dit gebeurt in een expansiekoker.
Koolzuursneeuwblusser Blussersonline.nl.
0 Artikelen in uw winkelwagen. Een koolzuursneeuwblusser is een compact brandblusapparaat met een opvallend groot blussend vermogen. Door het compacte formaat is de koolzuursneeuwblusser makkelijk te hanteren. De koolzuursneeuwblusser is ideaal als brandblusser bij apparaten die gevoelig zijn voor schade door andere blusstoffen. Een koolzuursneeuwblusser is gevuld met kooldioxide ook wel bekend als CO2. Dit is een gas dat niet giftig is en geen schade aanricht bij gevoelige apparatuur of materialen. Dit maakt dat de koolzuursneeuwblusser een schoon blusmiddel is. Net als al onze andere blusapparaten en brandblussers kunt u de koolzuursneeuwblusser gemakkelijk online bestellen.
Koolzuursneeuwblussers Controle Brandblussers RH Brandbeveiliging.
Koolzuursneeuwblussers spuit een koolstofdioxide onder een zeer lage temperatuur op de brandhaard door de koelende en verstikkende werking van het gas zal de brand uitdoven. Een groot voordeel is dat deze blusser geen nevenschade veroorzaakt. Koolzuursneeuwblusser 2 kilo Koolzuursneeuwblussers ook wel CO2 brandblussers genoemd zijn zeer geschikt voor het blussen van vloeistofbranden brandklassen B en branden in onder spanning staande apparatuur. Het grootste voordeel van een Co blusser is dat de blusstof geen reststoffen achterlaat bij gebruik en dus totaal geen nevenschade veroorzaakt. Huidige combinatie niet voorradig. Koolzuursneeuwblusser 5 kilo Koolzuursneeuwblussers ook wel CO2 brandblussers genoemd zijn zeer geschikt voor het blussen van vloeistofbranden brandklassen B en branden in onder spanning staande apparatuur.

Contacteer ons