Resultaten voor schuimblusser

schuimblusser
Schuimblusser in het Engels vertaald uit het Nederlands.
Vertaal schuimblusser van Nederlands naar Engels. Nederlands naar Engels Meer gegevens. Uitgebreide vertaling voor schuimblusser Nederlands in het Engels. schuimblusser de m zelfstandig naamwoord. foam extinguisher the zelfstandig naamwoord. Vertaal Matrix voor schuimblusser. Verwante woorden van schuimblusser. Computer vertaling door derden. Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. comments powered by Disqus. Home Woordenboeken Over Feedback SiteInfo. Uw gratis snelle en simpele vertaal woordenboek. Pagina gepresenteerd in 0.0237 seconde.
Welke brandblusser heb ik nodig?
In dit geval moet een schuimblusser met alcoholbestendig of all-purpose schuim worden gebruikt. In niet-vorstvrije ruimten moet een vorstbestendig schuim worden gebruikt. Dit kan een premix zijn van water AFFF en vorstbeschermer Imprex of Towasol. Koolzuursneeuw C02 is zwaarder dan lucht en kan zich in laag gelegen ruimten verzamelen. Er bestaat verstikkingsgevaar voor de mens in kleine ruimten.
De schuimblusser voor uw trainingen Fire Retarding Technology.
De schuimblussers voor uw trainingen zijn gevuld met biologisch afbreekbaar blusschuim. Aangepast aan de training op blusbakken met verschillende gradaties in bluskracht voor verschillende scenarios. Extra voordeel van de snelkoppeling op de schuimblusser is het eenvoudig wisselen van schuimstraal naar sproeistraal. Leeg gewicht 4 kilo. Gevuld gewicht 10 kilo. Materiaal Staal gecoat met rvs nekring. Vulling 6 liter biologisch afbreekbaar trainingsschuim.
Schuimblusser uitermate geschikte brandblusser voor in huis!
Voor een keukenbrand is deze hoeveelheid voldoende. Mocht u de blusser moeten gebruiken dan kunt u deze helemaal leegspuiten. Het bijvullen van een schuimblusser is vaak duurder dan een nieuwe schuimblusser kopen. De meest toegepaste schuimblusser is de zogeheten sproeischuimblusser. De sproeischuimblusser kan door een aanpassing in de spuitmond elke druppel uitstomende vloeistof onderbreken met lucht. Hierdoor ontstaat een nevel die niet elektrisch geleidend is en de blusstraal daardoor ook niet! Een sproeischuimblusser is dan ook uitermate geschikt voor het blussen van apparatuur dat onder spanning staat tot 1.000 Volt. Denk ook eens aan een sproeischuimblusser. Een schuimblusser heeft een lange blusduur door het mengen van lucht.
Ajax Schuimblussers Chubb Fire Security. ContactUs.
In een Ajax schuimblusser zit water met en schuimvormend middel. De blussende werking is het afdekken en afkoelen van de brand. De meeste schuimblussers zijn voorzien van een speciale spuitmond zodat zonder gevaar voor elektrocutie onder spanning staande apparatuur op 1 meter afstand tot 1000Volt geblust kan worden. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gebruikt van minder milieubelastende producten. De Ajax schuimblussers voldoen aan het zware eisenpakket van de stichting Milieukeur deze schuimblussers zijn voorzien van het Milieukeur.
Schuimblussers kopen? BESLIST.nl Laagste prijs.
Ecofex Flameline schuimblusser Inhoud 6 kg. Krachtige schuimblusser De Ecofex Flameline schuimblusser is getest volgens de Europese richtlijn EN3 en is goedgekeurd voor de brandklassen A en B. Dat betekent dat je hem kunt gebruiken voor het blussen van vaste-stofbranden zoals hout papier en text. First Alert Multischuim 600 ml. Met de First Alert Multischuim 600 ml schuimblusser blus je kleine branden in huis de auto en de camper. Het multifoam aerosol ABF schuim dooft een brand die ontstaat uit bijvoorbeeld bakolie en frituurvet. Een prima brandblusser voor in je keukenkast du.
Schuimblusser kopen? brandbeveiliging-expert.nl Frank.
Daar vindt u actuele informatie over voorraad en prijzen en kunt u een bestelling plaatsen. Getoonde producten 1 5 van 5. Wat is een schuimblusser? Een schuimblusser is een brandblusser die is gevuld met water en een schuimvormend middel. Onder druk wordt dit mengsel gevormd tot een schuim dat als het ware een deken over de brandhaard heen legt. Door het schuim blijft het water op de brand liggen waardoor er geen zuurstof meer bij kan komen.Door de speciale sproeimond of nozzle wordt de vloeistof voorzien van lucht. Lees meer Lees minder.
Ajax schuimblusser 6 liter Allesveilig.nl.
Ajax schuimblusser 6 liter ES6N. De Ajax sproeischuimblusser heeft een constante werkdruk van 15 bar en is direct inzetbaar. Deze schuimblusser is geschikt voor toepassing in uw kantoor studentenhuis bedrijfsruimte werkplaats openbaar gebouw keuken of kantine. Ophangbeugel en montagemateriaal is inbegrepen bij levering. Specificaties Ajax schuimblusser 6 liter ES6N. Zeer hoge Werkdruk 15 bar. Zeer hoge Werkdruk 15 bar.
Deficare schuimblusser 6 liter Allesveilig.nl.
Deficare schuimblusser 6 liter. De sproeischuimblusser van Deficare heeft een inhoud van 6 liter en is breed inzetbaar. Deze brandblusser is geschikt voor het blussen van vaste voorwerpen en vloeistoffen. De blusser wordt geleverd met bevestigingsbeugel voor eenvoudige bevestiging aan de wand of muur. Geschikt voor toepassing in uw kantoor studentenhuis bedrijfsruimte werkplaats openbaar gebouw keuken of kantine. Klasse A Vaste voorwerpen. Klasse B Vloeistoffen of materialen die vloeibaar kunnen worden.
Smartwares schuimblusser 2L Praxis.
Met de handige ophangbeugel kun je de blusser efficiƫnt opbergen. De SW SB2NL schuimblusser van Smartwares is direct gebruiksklaar en gemakkelijk te bedienen. De inhoud van deze schuimblusser is 2 liter. Met een schuimblusser spuit je een afsluitende laag schuim over de brandende stoffen. Hierdoor dooft het vuur snel en kan het niet opnieuw ontbranden. Het schuim geeft bovendien weinig gevolgschade. Op werkdagen voor 1500 besteld de volgende dag in huis. Ophalen bij u in de buurt. Bekijk de voorraad in een winkel.

Contacteer ons