Meer resultaten voor kidde rookmelder

kidde rookmelder
Rookmelder Optisch Kidde MODEL 29D 9V.
Back-up door middel van een 9V Duracell Ultra batterij. 5 jaar garantie exclusief batterij. Reageert snel op langzaam smeulende branden. Eenvoudig te bedienen testknop.
AJAX-Kidde optische rookmelder 230V met 9V back-up batterij RF 2SFW 809-152030 Warmteservice.
Afbeelding kan afwijken van het product. 230 Volt snel te monteren draadloos koppelbare rookmelder. Deze specifiek voor de woningbouw ontwikkelde rookmelder is uitgevoerd in wit kunststof en onderscheidt zich met een esthetische vormgeving. De melder is voorzien van een automatische zelftest. Daarnaast kan de melder door middel. Bewaakte doorkoppeling met LED indicatie. Onderling draadloos koppelbaar d.m.v. de 230 VAC RF meldervoet separaat te bestellen. Melders zijn op afstand te testen d.m.v. de draadloos koppelbare afstandsbediening Test Hush. Unieke Slick RF voet voorzien van insteekklemmen. Melders kunnen na afbouw en aansluiting snel gemonteerd worden. Heldere groene en rode LED om status weer te geven.
Kidde Rookmelders Elektrotechniek Elektroschakelmateriaal.nl.
Kidde batterijvoeding rookmelder wit hoogte 4.2cm diameter 12.6cm soort melder optisch standaard alone voedingsspanning 1x batt. 6lr61 incl met montageplaat testknop beschermingsgraad ip ip00. Ajax Kidde 809-151231 Rookmelder 29d/2 set van 2 stuks inclusief alkaline batterijen. Kidde batterijvoeding rookmelder wit hoogte 3.6cm diameter 12.6cm soort melder optisch standaard alone voedingsspanning 1x batt. 6lr61 incl met montageplaat testknop beschermingsgraad ip ip00 set à 2.
Firex kidde rookmelder KF20R.
KIDDE FIREX rookmelder KF20R 230V Lithium nieuw. KIDDE FIREX rookmelder KF20R 230V Lithium nieuw. FIREX KF20R rookmelder voedingsspanning 230 Volt Deze rookmelder is voorzien van een 10-jaars lithium back-up batterij. Technische specificaties Klasse Rookmelder Serie. Dit product is niet uit voorraad leverbaar. FIREX KF20R rookmelder voedingsspanning 230 Volt.
Ajax Kidde rookmelder 10Y29 Koolmonoxidemelder.nl.
Ajax Kidde rookmelder 10y29. De Ajax-Kidde rookmelder is voorzien van een lithium batterij met een levensduur tot 10 jaar. De rookmelder is eenvoudig te monteren en voorzien van een testknop waarmee u de melder met 1 druk op de knop kunt testen. Specificaties Ajax-Kidde rookmelder 10y29. Testknop met volume test functie. 10 jaar lithium longlife batterij. Schakelt na montage automatisch in. Eenvoudig te monteren en in gebruik. Gecertificeerd EN 14604 CE KOMO VdS en CDP. Afmetingen B X H 104 X 41 mm.
Vind AJAX ROOKMELDER op Marktplaats.nl.
Ajax Kidde rookmelder 29D Twin pack 10. Kidde rookmelder 29d twin pack de kidde rookmelder 29d is een betrouwbare rookmelder en voorzien van een vervangbare duracell batterij. De rookmelder is goedgekeurd conform de en14604 en draagt zorg voor een betrouwbare en snelle melding bij brand. Deze rookmelder wordt geleverd in een 2 stuks voordeel. Nieuw Ophalen of Verzenden. Ajax rookmelder nieuw inverpakking. Optische rookmelder ajax 9 volt.
Kidde 10Y29 Rookmelder.
De Kidde 10Y29 rookmelder werkt op een lithium batterij en waarschuwt u tijdig bij rook of vuurdetectie. De handige alarmpauzeknop geeft u de mogelijkheid om het alarm tijdelijk uit te schakelen indien nodig. Eigenschappen Kidde 10Y29 Rookmelder. Werkt op lithium batterij. Voldoet aan Europese standaarden voor brandveiligheid. Werkt op lithium batterij. Deze rookmelder van Kidde werkt op een lithium batterij met een levensduur van ongeveer 10 jaar.
Kidde rookmelder kopen Snelle levering Melders.nl.
De kidde rookmelders zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De Ajax-Kidde rookmelder 29D is één van de meest verkochte rookmelders en is voorzien van een vervangbare alkaline batterij. Het zusje van deze rookmelder is de Kidde rookmelder 10Y29 die is uitgerust met een duurzame lithium batterij met een levensduur van 10-jaar. Daarnaast heeft Kidde ook rookmelders in het aanbod die zijn aan te sluiten op 230v netstroom en voorzien zijn van een alkaline of lithium back-up batterij. U kunt er voor kiezen om melders bekabeld te koppelen of een radiofrequente montagevoet mee te bestellen waardoor u de melders draadloos kunt koppelen. Indien u de bestaande rookmelders wilt vervangen kunt u hiervoor ook de nieuwe Kidde rookmelders te gebruiken.
KIDDE ROOKMELDER 10Y29 ROOKMELDERS Brandbeveiliging Friesland.
Ajax-Kidde optische rookmelder 9V model 10Y29. De compacte Ajax Kidde optische rookmelder model 10Y29 heeft door zijn ingebouwde lithium cel een levensduur van 10 jaar. De melder is uitgevoerd in wit kunststof en voorzien van een centraal geplaatste test en hush knop. Hiermee kan het alarm voor ongeveer 10 minuten onderdrukt worden. Vroegtijdige signalering van lage accucapaciteit. Wanneer de melder een te lage batterijspanning heeft en aan vervanging toe is dan waarschuwt deze u 60 dagen van tevoren door middel van een knipperende LED. Dit voorkomt dat u s nachts gewekt wordt door een luide pieptoon. 30 dagen voor vervanging klinkt het akoestische signaal.
Ajax Kidde 10Y29 optische rookmelder Techni-Shop.NL.
Home Kidde 10Y29 optische rookmelder. Ajax Kidde 10Y29 optische rookmelder. Met de Ajax Kidde 10Y29 optische rookmelder met Lithiumbatterij hoeft u nooit meer lege batterijen te vervangen. De Lithiumbatterij gaat 10 jaar mee en dat is ook de levensduur van een rookmelder. De Kidde 10Y29 rookmelder kan op ieder gewenste plaat. Levertijd binnen 1-2 werkdagen.

Contacteer ons