Resultaten voor rookmelder smartphone

rookmelder smartphone
Roost: batterij maakt ouderwetse rookmelder slim.
Ruud Caris 24 november 2014. We hebben hopelijk allemaal wel een rookmelder in huis, aan het plafond gemonteerd en is een staat een belachelijk hard geluid te maken zodra er rook waargenomen wordt. Met de Roost-batterij wordt dit rookmelder ineens een stuk slimmer.
AudioLINK, meten weten met je smartphone Ei Electronics.
Vervang tijdig uw rookmelders. Rookmelder gaat af zonder reden. Hoe moet ik mijn rookmelder schoonmaken? Vervangen batterij Ei rookmelders. AudioLINK, meten weten met je smartphone. Het koolmonoxide rapport van Onderzoeksraad voor Veiligheid: 1 jaar later. Intelligente rookmelder met AudioLINK en stofcompensatie.
Test: Slimme rookmelder Nest Protect.
We installeren de Nest-app onze smartphone, in ons geval de iOS-app de Androi-app vind je hier. Even een Nest-account aanmaken en inloggen. Vervolgens krijg je de optie om een thermostaat dat andere product van Nest of de Protect rookmelder toe te voegen.
Upgrade je oldskool rookmelder naar een slimme rookmelder met dit vernuftige 9-volt blokje WANT.
Dit Kickstarter-project is daarom behoorlijk interessant. Met Roost upgrade je je oude rookmelder tot een slim model, door middel van de batterij! Je koppelt het 9-volt blokje via een smartphone-app aan je draadloze thuisnetwerk. Je geeft de batterij een naam, bijvoorbeeld Brandmelder keuken, waarna het blokje behandeld wordt als een device in je netwerk. Zodra de sensor in de batterij merkt dat het brandalarm afgaat of de batterij bijna leeg is stuurt hij via internet een bericht naar je smartphone.
Een slimme koolmonoxide of rookmelder kopen: alles dat je moet weten Smarthome Magazine.
Wat is een slimme koolmonoxide en rookmelder? Een smart home moet optimaal beveiligd worden en daarom kunnen de slimme rookmelders en koolmonoxidemelders natuurlijk niet ontbreken. De werking is in de meeste gevallen hetzelfde als we gewend zijn van de domme melders. Je hangt ze aan de muur of het plafond en je krijgt een alarmsignaal te horen wanneer er gevaarlijke stoffen waargenomen worden. De slimme melder voegt hier wat extra functies aan toe. Afhankelijk van het apparaat kun je een melding op je smartphone verwachten als er wat waargenomen wordt, kun je de melder zichzelf laten controleren/testen, kun je de luchtkwaliteit monitoren en kun je andere smart home-apparaten laten communiceren met de melder. Je hebt slimme rookmelders en koolmonoxidemelders die op batterijen werken en je hebt modellen die op een 230 volt-aansluiting aangesloten kunnen worden.
Rookmelder met SMS functie biedt nieuwe mogelijkheden GSM Secure Installatiegids.
Al dan niet met een gesproken bericht. Echter niet in alle gevallen is het nodig om een melding te ontvangen op uw smartphone. In dat geval kunt u beter kiezen voor een draadloze koppelbare melder. Rookmelder met sms functie. Draadloos koppelbare rookmelder.
Draadloze rookmelder smartphone. Trizet adviseert gratis.
Draadloze rookmelder smartphone: tijdig gealarmeerd via uw smartphone. Een unieke optische rookmelder die u draadloos via uw router op uw smartphone informeert over rookontwikkeling in uw woning. De rookmelder produceert een geluid van meer dan 100 dB. De draadloze rookmelder smartphone werkt op batterijen.
Rookmelder kopen? Bestel rookmelders bij fonQ.nl.
Met een slimme rookmelder wordt je huis nog een stukje veiliger. Slimme rookmelders koppel je met andere domotica-systemen in je huis, zoals een alarmsysteem, thermostaat of IP camera. De rookmelders van Nest zijn extra slim, doordat ze jou via een melding op je smartphone waarschuwen bij een rookalarm.
Fibaro rookmelder v2 Domoticawerkt.nl.
U wordt gealarmeerd door het akoestische signaal van de rookmelder. Laat het Fibaro domoticasysteem vervolgens uw verlichting inschakelen en een alarmmelding doorsturen naar uw smartphone. Door het formaat van het rooster in de rookmelder kan de kleinste hoeveelheid rook snel worden detecteren.
Nest lanceert slimme beveilingscamera, rookmelder en nieuwe app.
De meldingen die de slimme rookmelder detecteert worden doorgestuurd naar de bijbehorende applicatie. Daarnaast zal de Nest Protect om de zoveel tijd zichzelf testen, waarvan je de uitkomst te zien krijgt in een verslag op je smartphone. De Nest Protect kan vanaf nu gekocht worden voor 109 euro via de Google Store.

Contacteer ons