Zoeken naar design rookmelder

design rookmelder
Rookmelder nodig? FunDesign.nl Fundesign.nl.
Maar waarom zou je genoegen nemen met zo'n' saaie witte, gewone rookmelder, als je ook kunt kiezen voor een mooie design rookmelder? Jalo Helsinki heeft een aantal geweldige exemplaren, simpel en stijlvol, of bijzonder en leuk in de vorm van een insect.
De rookmelder: wanneer slecht design een nachtmerrie wordt Sprout.
De rookmelder: wanneer slecht design een nachtmerrie wordt. 15 nov 2016 1157.: Facebook LinkedIn Twitter Forward. Facebook LinkedIn Twitter Forward. Cabaretier en docent Industrieel Ontwerpen Jasper van Kuijk fileert designdenkfouten. In aanloop naar de Sprout Challengerday op 23 november, waar Kuijk een van de sprekers is, lees je hier het hoofdstuk De rookmelder' uit zijn boek Hoe moeilijk kan het zijn?
Jalo Rookmelders Design Rookmelders van Jalo.
Rookmelders kunnen levens redden, al ziet zo'n' rond stuk plastic er niet altijd even fraai uit op het plafond. Het finse bedrijf Jalo Helsinki heeft hier iets op bedacht; een rookmelder die net zo functioneel is, maar dan met een stijvol en organisch design.
Kupu Rookmelder Jalo Helsinki MisterDesign.
De rookmelder is uitgevoerd met een chique stoffen oppervlak en geeft daarmee een organische uitstraling in de ruimte. Een gebruiksvriendelijke rookmelder die ook nog eens gemakkelijk op te hangen is. Niet voor niets is deze rookmelder bekroond met de Red Dot Design Award!
Wattnou Standaard en design rookmelders Wattnou Rotterdam.
Snel bekijken Jalo Helsinki KUPU rookmelder bruin. Snel bekijken Jalo Helsinki KUPU rookmelder groen. Snel bekijken Jalo Helsinki KUPU rookmelder roze. Snel bekijken Jalo Helsinki KUPU rookmelder grijs. Snel bekijken Jalo Helsinki KUPU rookmelder chroom. Snel bekijken Jalo Helsinki LENTO rookmelder wit.
Rookmelder kopen? Bestel rookmelders bij fonQ.nl.
Kijk maar eens naar de kleurrijke rookmelders van Jalo. Zon design rookmelder hangt toch een stuk leuker aan het plafond? Er zijn daarnaast ook diverse kinderrookmelders, speciaal voor de kinderkamer. Welk kind wil er nu niet een rookmelder in de vorm van bijvoorbeeld een aapje aan het plafond!
Jalo Helsinki Design rookmelders NORTH SEA DESIGN.
Jalo Helsinki Lento Rookmelder Zwart. Deze rookmelder in de vorm van een nachtvlinder van het Scandinavische merk Jalo Helsinki, mag wél. Jalo Helsinki Kupu Rookmelder Groen. Deze design rookmelder van het Scandinavische merk Jalo, past in elk interieur of kamer.
Jalo Kupu design rookmelder Brandblussershop.
De Jalo Kupu van het Finse merk Jalo Helsinki en ontworpen door Harri Koskinen, is organisch van vorm en uitgevoerd met een mooi stoffen oppervlak. De Jalo Kupu rookmelder is leverbaar in de kleuren, lichtgrijs, grijs, groen, roze bruin en chroom. De gebruiksvriendelijke rookmelder is gemakkelijk binnen enkele seconden op te hangen met het speciale 3M-tape. De Jalo Kupu is terrecht bekroond met de Red Dot Design Award!
Jalo Kupu Design Rookmelder.
Jalo Kupu Design Rookmelder. Dat een rookmelder geen saai en degelijk uiterlijk hoeft te hebben, bewijst de Kupu van het Finse merk Jalo. De Kupu is een design rookmelder die veiligheid en stijl toevoegt aan uw interieur. De rookmelder met stoffen bekleding is eenvoudig in gebruik en zonder schroeven te monteren.
Jalo Kupu rookmelder grijs DailyDesign.
Jalo Lento rookmelder groen. Add to cart. Bestelling afhalen in echte winkel. Meer dan 45 jaar ervaring! Gratis bezorging boven 50. Veilig en vertrouwd betalen. Bel ons op 033-4673675, stuur een mail of kom gewoon langs in onze winkel! Route en openingstijden. Alles over verzenden. Retouren en garantie. Wij zijn goed in. Pilat en Pilat. 3828 AD Amersfoort/Hoogland. 2017 Daily Design B.V.

Contacteer ons