Zoeken naar gasmelder

gasmelder
Gasmelder kopen? Gratis verzending.
Met een gasmelder ben u vaak beveiligd tegen de meeste brandbare gassen. Let er wel op welke gassen er gedetecteerd kunnen worden door de gasmelder die u aanschaft. Sommige melders kunnen alleen aardgas waarnemen, anderen weer propaan en butaangas en sommige die nemen bijna alle gassen waar.
GAMMA Elro gasmelder voor aardgas, butaan en propaan RM400 kopen? Rookmelders.
Installeer een gasmelder voor aardgas, butaan en propaan van Elro in huis. Zo verkleint u tevens het risico op gasvergiftiging. De gasmelder registreert de eventuele aanwezigheid van explosief aardgas. U plaatst de gasmelder voor aardgas, butaan en propaan bij een gasboiler, gashaard, gasfornuis, gaskachel, cv-ketel of geiser.
Smartwares gasmelder methaan RM400 Alles voor je veiligheid in en om het huis.
Stof en vuil kunnen de werking van de gasmelder verminderen. Dus stof je gasmelder regelmatig af bijvoorbeeld 1 x per maand, of gebruik de stofzuiger om de gasmelder schoon te houden. Je kunt de behuizing van de RM400 gasmelder ook met een iets vochtige doek afnemen.
Gasmelder, Gasmelders Shopvoorgezondheid.
Een teveel aan koolmonoxide kan leiden tot een koolmonoxidevergiftiging. Ontsnapt aardgas, propaangas of butagas heeft als grootste gevaar explosie. Let er bij de aankoop van een gasmelder dus goed op dat deze geschikt is voor de detectie van het gas waarvoor u deze gasmelder aanschaft.
Gasmelder Online bestellen Melders.nl.
Indien de gasmelder wordt gebruikt om aardgas te detecteren dient u de gasdetector op maximaal 30 centimeter onder het plafond te monteren. Bij gebruik voor de gassen butaan of propaan is het raadzaam om de gasmelder laag bij de vloer te plaatsen.
Waar moet ik de gasmelder plaatsen? De specialist legt uit.
Bovendien dient u te zorgen voor een montageplek hoger dan het hoogste raam of de deuropening in de ruimte. Hier GEEN gasmelder plaatsen. Andersom kunnen we ook een aantal plaatsen aanwijzen waar u de gasmelder in ieder geval niet dient te plaatsen.
Gasmelder of gasdetector kopen? Koolmonoxidemelder.nl.
Indien u een gasalarm in onze webshop besteld, wordt deze al de volgende werkdag bij u aangeboden door PostNL. Bezig met laden. Garvan gasmelder MTG-3000H. 3995, Per stuk 5495, Per stuk. Elro Gasmelder RM400 230v. 3995, Per stuk 5395, Per stuk.
Gasmelder RM400 aardgas kopen? Brandpreventie KARWEI.
De Gasmelder RM400 aardgas is een gasmelder voor in het huis. De melder detecteert aardgas, butaan en propaan, zodat je wordt beschermt tegen explosie en het risico van gasvergiftiging. Dit product beschikt bovendien over een testknop, waarmee je de werking kan testen.
Waar moet ik een gasmelder plaatsen?
Om vloeibaar gas, zoals propaan en butaan, te kunnen detecteren dient de gasmelder op een hoogte van ongeveer 15 30 cm boven het vloeroppervlak gemonteerd te worden. Zorg ervoor dat de gasmelder niet direct naast een uitgang gemonteerd wordt. Bovendien dient de afstand tot de gasbron maximaal 4 meter te zijn.
Gasmelder RM400 Smartwares kopen? Brandpreventiewinkel.
De RM400 gasmelder van Smartwares herkent explosieve gassen zoals aardgas, campinggas, butaan, methaan en propaan. De Smartwares gasmelder is geschikt voor gebruik in woning, garage, chalet, caravan, camper of boot. De RM400 werkt op 230V en heeft een 9V backup batterij.

Contacteer ons