Meer resultaten voor brandladder

brandladder
JOMY Verschillende types vluchtladder beschikbaar.
Uitschuifbare gebalanceerde ladder. Door gebruik te maken van tegengewichten, kan het lager schuivende gedeelte van een gebalanceerde brandladder gemakkelijk gelost worden in geval van nood. Veiligheidskooien kunnen bevestigd worden aan vaste ladders met veiligheidshoepels. Dit biedt een zekere oplossing in een noodsituatie.
Brandladder / vluchtladder.
Deze vluchtladder is ideaal voor thuis en op het werk. Wellicht is deze brandladder wat voor uw uitwonende kinderen die op een eerste tweede of derde verdieping wonen? Deze makkelijk verplaatsbare brandladder is zeven meter lang en geschikt voor gebouwen van één, twee en drie verdiepingen.
Vluchtladder 10 Meter Brandladder kopen Betervoorbereid.nl.
Brandladder 10 meter. De vluchtladder is geschikt als de afstand tussen vensterbank en buitenmuur lekdorpels niet groter is dan 38 cm. Stel bij ontvangst van de vluchtladder de afstandhouders in op de juiste breedte. De lengte van de ladder moet zo lang zijn dat deze de grond bereikt.
Vind vluchtladder op Marktplaats.nl.
First alert vluchtladder el52w-3 metaal/nylon 73, meter brandladder nieuw in de doos! Winkelprijs 8995, alleen bij ons 35, bieden vanaf 35, wij zijn geopend ma/zat van 9.30 Tot 11.30 Stationsweg 1 3151hr hoek van holland telefoon 0612323030 klik rechtsboven op onze naam om ons aanbod te zien.
Vind brandladder in Doe-het-zelf en Verbouw op Marktplaats.nl.
Nieuw Ophalen of Verzenden. First alert brandladder. NIEUWE Brandladder First Alert EL52-EC: 2 verdiepingen 43m., Nieuwe brandladder van first alert artikel el52-ec geschikt voor 2 verdiepingen 43, meter voor meer informatie zie de foto's' de brandladder is nog nooit gebruikt.
GAMMA First Alert vluchtladder EL52W-2 metaal/nylon 43, meter kopen? Brandbeveiliging.
Met een brandladder kunt u in een noodsituatie altijd vluchten vanaf een hogere verdieping naar een lager gelegen plek. Met deze First Alert EL52W-2 brandladder kunt u ruim 4 meter naar beneden komen, dat is voldoende om vanuit de eerste verdieping naar de begaande grond te komen.
First Alert brandladder 7.3m EL53WE-2 Nederlandse Brandwonden Stichting.
First Alert brandladder 7.3m EL53WE-2 Ideaal om te kunnen vluchten vanuit slaap en woonkamers op de tweede verdieping. Direct te gebruiken zonder installatie Lengte 73, meter. SKU: 2271 Categorie: Vluchtladders. Deze brandladder is ideaal om te kunnen vluchten vanuit slaap en woonkamers op de tweede verdieping.
Vluchtladder of brandladder kopen? Melders.nl.
De vluchtladder dient op een goed bereikbare plek in huis te worden bewaard. Ons advies is om de brandladder in de omgeving van het vluchtraam, kozijn en alternatieve vluchtroute te bewaren. Wanneer u de ladder wilt gebruiken moet het raam zo ver mogelijk te worden geopend voor dat u de brandladder gaat bevestigen.
Vluchtladder of brandladder Brandblusstore.nl.
Snel vluchten met een brandladder. De brandladders maken het mogelijk om zo snel mogelijk te vluchten, het systeem zit zo eenvoudig mogelijk in elkaar. Het is doorgaans voldoende om de noodladder aan de vensterbank te bevestigen en het laddergedeelte naar buiten te hangen.
Brandladder / vluchtladder.
Deze vluchtladder is ideaal voor thuis en op het werk. Wellicht is deze brandladder wat voor uw uitwonende kinderen die op een eerste tweede of derde verdieping wonen? Deze makkelijk verplaatsbare brandladder is zeven meter lang en geschikt voor gebouwen van één, twee en drie verdiepingen.

Contacteer ons