Resultaten voor rookmelder gaat af zonder reden

rookmelder gaat af zonder reden
Nest bouwt niet-irriterende rookmelder Beeld en geluid Nieuws Tweakers.
De firma Nest bekend van zijn slimme thermostaat heeft een rookmelder aangekondigd die de gebruiker minder zou irriteren. Zo klinkt er eerst een gesproken stem voordat een indringend geluid wordt afgespeeld.
KLB / Brand alarm gaat zonder reden af forum.fok.nl.
Klik hier om in te loggen of hier om een gratis account aan te maken. actieve topics nieuwe topics. 1 2 Brand alarm gaat zonder reden af. actieve topics nieuwe topics. zondag 24 oktober 2010 @ 1255 08 1. De eckte sinds 1988. Lig ik lekker in mn bed na het uitgaan gaat een paar uur later als ik lekker lig te slapen het brandalarm opeens af. Eerst wist ik eigenlijk niet wat het was dus ik ging gewoon kijken. Ding hangt in het trappen gat en er was geen rook/brand in de buurt. Ik dat ding proberen uit te doen lukt dat niet. Nee batterij zit vast.
spontaan afgaan van brand allarm Kassa.
1382 Antwoorden / 22 Vragen. Naar ik aanneem is in de meterkast een van de knopjes die naar beneden gaat een aardlekbeveiliging. Hierdoor wordt de rookmelder van het net gehaald en gaat het alarm af. Dit kunt u testen met de test knop van de aardlekbeveiliging. Deze dienen officieel eens in de maand te worden getest. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Terug naar de vraag. Nieuw op Vraag Beantwoord. Al jaar en dag komen wij bij de Aldi en we zijn altijd tevreden over het assortiment. Goede prijs kwaliteit verhouding maar?
rookmelder blijft af gaan Scholieren.com forum.
kijk even voor schoonmaakinstructies in de handleiding. het zou overigens vreemd zijn na zo'n korte tijd maar je kunt het proberen. dat zou wel verklaren waarom je hem niet uit kunt zetten een rookmelder gaat meteen opnieuw af als ie nog steeds iets registreert. uiteraard kan het apparaat ook gewoon kapot zijn en dan zou ik even bellen. dit soort dingen hebben meestal ook gewoon garantie. Is dit niet iets wat de huisbaas moet oplossen? In het gebouw waar ik heb gewoond gingen de melders ook vaak af zonder reden en ze waren gekoppeld dus ze gingen dan ook meteen in iedere studio af en waren dan ook niet meer stil te krijgen. Uiteindelijk zijn ze allemaal vervangen en werkte alles weer prima.
Brandmelders gaan af zonder dat er rook of brand is Pagina 2 Off Topic 4 All Sat4all.
Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten. Je eigen profiel aanmaken vrienden zoeken. registreer nu geheel gratis op Sat4all! Wij respecteren je privacy! Brandmelders gaan af zonder dat er rook of brand is. Gestart door maja dec 10 2008 1159. This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic. 31 reacties in dit onderwerp. 16 Offline Satdorus Geplaatst 10 december 2008 1317. In nieuwe huizen heb je veel vocht hangen. Ik denk dat dat hier een rol speelt. Goed stoken met de ramen open is de enige manier om van dat bouwvocht af te komen.
Rook en Hittemelders 230V Veelgestelde vragen FAQ Chubb Fire Security.
Een sigaret geeft niet voldoende rook af om een rookmelder te activeren. Plak de meegeleverde sticker STICKER METERKAST ook daadwerkelijk in uw meterkast. Op deze sticker vindt u handige tips. Hoe komt het dat mijn rookmelder spontaan af gaat als er geen brand is? allereerst gebruik altijd de bijgeleverde stofkappen om storing aan de rookmelders te voorkomen. Ook schuren tijdens het klussen is naast vluchtige stoffen funest voor rookmelders. Indien u constant klachten bljft houden tijdens bijvoorbeeld het koken dan dient er gekeken te worden naar de positie van de melder of het eventueel vervangen van de rookmelder door een hittemelder. badkamer of keukendampen een juiste ventilatie voorkomt problemen!
KW / Roomelders die spontaan af gaan. forum.fok.nl.
Stofzuig de buitenkant van de rookmelder voorzichtig met behulp de zachte borstel van uw stofzuiger. Maak de rookmelder nooit schoon met water schoonmaakmiddelen of oplosmiddelen aangezien deze de. Bericht 41% gewijzigd door exlurker op 09-10-2010 1114 56. zaterdag 9 oktober 2010 @ 1114 23 13. Op zaterdag 9 oktober 2010 1105 schreef Lutte het volgende. Zijn het echt rookmelders? Of waar reageren ze op? Nee het zijn fietsbellen aan het plafond. Ajax firex 4973 optische roomelders. Zal elke melder maar eens gaan schoonmaken hopen dat het dan weg is. zaterdag 9 oktober 2010 @ 1116 13 14.
Eerste ervaringen met de rookmelders Eneco.
Jouw verbeterpunten geeft ik door aan de ontwikkelaars van Toon zodat ze dit mee kunnen nemen voor de toekomstige ontwikkelingen. De rookmelder hoort niet zonder reden af te gaan zoals jij omschrijft hij lijkt niet goed te werken. Ik adviseer je om contact op te nemen met Technea zij kunnen dit verder met je afhandelen. Je bereikt Technea op het telefoonnummer 058 284 96 15. Je kunt hier zien hoeveel reputatiepunten W.R. van de Put heeft ontvangen van andere leden. 5 oktober 2015 1540.
Waarom gaat mijn rookmelder zomaar af? HoeWatWaarom.
Waarom gaat mijn rookmelder zomaar af? Mijn rookmelder is gebouwd op 26 mei 2003 volgens een stempeltje. Ik heb er een verse batterij in gedaan die netjes 97 Volt geeft. Ook heb ik hem met de stofzuiger schoon gezogen. Hij gaat af en toe ineens af. Hij geeft dan een signaal dat de batterij aan vervanging toe zou zijn. Dit gaat op onregelmatige tijden. Mocht de batterij werkelijk aan vervanging toe zijn dan is het signaal periodiek. Vandaag ging hij ineens luid loeien zonder dat ik daar aanleiding voor zie.
Brandmelder / Rookmelder / Koolmonoxide CO melder in woningen.
Risicobeheersing Pro-actie en preventie. Topic Brandmelder / Rookmelder / Koolmonoxide CO melder in woningen. Pagina's 1 2 3 4 5 6 7 8 9 18 Omlaag. Auteur Topic Brandmelder / Rookmelder / Koolmonoxide CO melder in woningen gelezen 112633 keer. Dit topic wordt bekeken door 0 leden en 2 gasten. Re Brandmelder / Rookmelder / Koolmonoxide CO melder in woningen. Reactie 80 Gepost op 6 november 2007 135018. Citaat Franc 30 oktober 2007 212637. Ik schreef al leek mijn laatste scheikundeles is ruim 15 jaar geleden. Ik kan het op wikipedia zo gauw niet vinden maar is CO zwaarder of lichter dan lucht? CO is iets lichter mol.massa 28.97 dan lucht bij dezelfde temperatuur en druk.

Contacteer ons