Op zoek naar brandslanghaspel?

brandslanghaspel
BRANDSLANGHASPEL KOPEN.
Tijdens het onderhoud wordt ook de eventueel op de wateraanvoerleiding aanwezige legionella keerklep, ook wel terugslagklep, gecontroleerd. In een gebouw dient de locatie van een brandslanghaspel duidelijk aangegeven te worden. Dit kan door middel van een brandslanghaspel pictogram. Ook wel brandslanghaspel symbool.
Brandslanghaspels ALRO Brandbeveiliging.
De haspel met 1 slang is voorzien van een stevige losse slinger en de brandslanghaspel is voorzien van een vaste inklapbare handgreep. De duo haspelkar is in de volgende uitvoeringen leverbaar.: Haspelkar 40 meter 1" slang Brandslanghaspel 480 / 600.
Brandslanghaspels Webshop.
Brandslanghaspels worden veel ingezet binnen bedrijven, kantoren, loodsen, garages en showrooms dit komt omdat brandslanghaspels worden voorgeschreven in het bouwbesluit. Met een brandslanghaspel is het mogelijk om in een korte tijd over veel water te beschikken, een brandslanghaspel is immers permanent aangesloten op een waterleiding.
Brandslanghaspels.
Het doel van een brandslanghaspel. Het doel van brandslanghaspels is om een beginnende brand in een vroeg stadium te kunnen blussen. Een brandslanghaspel wordt gemonteerd en aangesloten op de waterleiding dit is een garantie van voldoende bluswater in een gevaarlijke situatie.
Brandslanghaspels Fire-Control.
De haspelunit laat zich door het slide-in systeem en de duidelijke montagehandleiding eenvoudig en snel monteren. Door het slide-in systeem komen de afdichtingen op de bouwplaats niet meer bloot te liggen. Hierdoor wordt de juiste werking gegarandeerd en worden eventuele beschadigingen aan de brandslanghaspel voorkomen.
Brandslanghaspels Smeba in diverse lengtes en maatvoeringen.
Kleine blusmiddelen: Correctief onderhoud stijgt 90 procent van de beginnende branden worden effectief geblust met een draagbare blusser of brandslanghaspel. Smeba Brandbeveiliging neemt bedrijfsactiviteiten AGO Brandbeveiliging over. Smeba heeft op 28 oktober overeenstemming met AGO Totaaltechniek bereikt over de overname van haar bedrijfsonderdeel brandbeveiliging.
Brandslanghaspels NEN.
Mijn NEN Inloggen. Als we het hebben over brandslanghaspels, dan gaat het om permanent aangesloten haspels op een waterleiding, met een vormvaste of plat-oprolbare slang voor de installatie in gebouwen en andere bouwwerken. Europese normenserie voor brandslanghaspels bestaat uit.: Normen voor brandslanghaspels.
Obex Brandslanghaspel.
De brandslanghaspels dienen dusdanig gepositioneerd te zijn, dat de afstand tussen een brandslanghaspel en een punt in het gebruiksgebied maximaal de slanglengte is vermeerderd met 5 meter. Brandslanghaspels mogen nooit worden aangebracht in een ruimte met een trap waarover een beschermde vluchtroute voert. Doel van een brandslanghaspel.
Brandslanghaspel.
De brandslanghaspel is een veel toegepast blusmiddel en bestaat uit een 20 tot 30 meter brandslang op een rode of RVS haspel die is aangesloten op de waterleiding. Net als een blustoestel moet een brandslanghaspel, als eerste interventiemiddel, onmiddellijk operationeel zijn en totale betrouwbaarheid bieden.
Brandslanghaspels NEN.
Mijn NEN Inloggen. Als we het hebben over brandslanghaspels, dan gaat het om permanent aangesloten haspels op een waterleiding, met een vormvaste of plat-oprolbare slang voor de installatie in gebouwen en andere bouwwerken. Europese normenserie voor brandslanghaspels bestaat uit.: Normen voor brandslanghaspels.

Contacteer ons